Tisztelt Olvasó!

Az újjáalakult Magyar Hangszerész Szövetség Közhasznú Egyesület honlapját olvassa.

2010-ben alakultunk azzal a céllal, hogy a magyar hangszerkészítőket népszerűsítsük, hozzásegítsük olyan lehetőségekhez, amelyekben bemutathatják tudásukat, tehetségüket, képességeiket, megmérettethetik magukat hazai és nemzetközi téren egyaránt. Támogatjuk törekvéseiket a mind magasabb szintű tudás, tapasztalat és innováció megszerzésében, képviseljük érdekeiket a megfelelő fórumokon.

A létrehozott hangszereket mesterműveknek, művészeti alkotásoknak tekinthetjük, alkotóik elismertségét, megbecsülését ennek megfelelően méltó szintre szeretnénk emelni.

Áldott Karácsonyt és Boldog Újévet kívánunk minden kedves tagunknak és olvasónknak!  MHSZE Elnöksége

Honlapunkon megismerhetik tagjainkat, alapszabályunkat, dokumentumainkat, valamint azokat a híreket, eseményeket, beszámolókat, amelyek velünk történtek. Ezekről képeket és videókat is találnak albumjainkban. Az aktuális programjainkat valamint a hangszer és zenei világban számunkra fontos programokat, rendezvényeket is megjelenítjük honlapunkon, figyelmébe ajánlva tagjainknak és minden olvasónak. 

Szakmai fórumunkban elsősorban a hangszerész szakma témáival foglalkozunk, de itt találhatók a részletes információk az egyesület működéséről is. A szakmai fórumban csak bejelentkezési kóddal lehet hozzászólni.

Várjuk azok jelentkezését, akik segíteni, támogatni akarnak bennünket, egyetértenek törekvéseinkkel és szeretnének tagjaink sorába lépni.