Nyomtatás

Részletek

Cseke Gábor vagyok, 1973. decemberében születtem Budapesten.

Már kisgyerekként kapcsolatba kerültem a szakmával, testvérem Cseke László zongorakészítő mester segítségével. Megismerve a zongorajavítás napi gyakorlatát, elhatároztam én is zongorajavító szeretnék lenni.

1990. novemberében kerültem a Budapest, VI., Hajós utcába a hangszerkészítő és javító szövetkezetbe, ahol neves mesterektől tanultam és személyesen is megismertem a szakmám apraja-nagyját.
Ebben az időben tevékenységünk javát zongorák-pianínók javítása, felújítása tette ki a műhelyben és az ügyfeleinknél egyaránt.

1995-ben testvéremmel megalapítottuk az Opera Zongoratermet, mely azóta is a magyarországi zongorás szakma központja. 1996-ban végeztem el a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Hangszerészképző iskoláját, 2007. áprilisában tettem sikeres mestervizsgát. Műhelyünkben napjainkban is ugyanúgy mint korábban, zongorák, pianínók javításával, felújításával, zongorahúrok gyártásával foglalkozunk.

A világ legjobb zongoráit, pianínóit forgalmazzuk, a Steinway & Sons zongorák, pianínók mellett a Boston, Essex hangszereket, továbbá egyéb gyártók nagyszerű hangszereit. Rendszeresen részt veszek a Steinway & Sons zongoragyár továbbképzésén, a Steinway Akadémián.
Cégünk tevékenységi körébe tartozik még digitális zongorák, zongoraszékek, zongorajavító anyagok, kellékek forgalmazása is.

Ügyfélkörünk igen széles, Magyarország legnagyobb koncerthelyszínei mellett egyetemek, főiskolák, konzervatóriumok, zeneiskolák, általános iskolák, továbbá szállodák, színházak, művészegyüttesek, nagykövetségek, egyházak, vallási csoportok, hangstúdiók, zongoraművészek, zenetanárok, hobby zongoristák, tanuló gyerekek is előszeretettel választják minden kategóriában a legjobbat nyújtó termékeinket és szakértő szolgáltatásainkat.

Kapcsolat

1065
Budapest
Hajós u. 25.
Magyarország
Weboldal: zongora.info
Cseke Gábor