Nyomtatás

Részletek

Már kicsi korom óta szeretem a zenét és a táncot, álmom az volt, hogy balerina legyek…. Zongora tanulmányaimat 9 évesen kezdtem el zongoratanárnő nagynéném segítségével, de az 56-os forradalmat követő időszak véget vetett ennek, mivel ő messzire ment Magyarországról. Apám inkább a reál-tárgyak felé irányított, nem hitt abban, hogy művészi, táncművészi pályán meg lehet élni, eredményeket lehet elérni. Sorsom végül úgy hozta, hogy gépészmérnöki, mérnök-tanári később gazdasági-mérnöki tanulmányaim befejeztével a textilipar egyik vezető cégénél üzemmérnök, majd a vállalati ranglétrát végigjárva első számú gazdasági vezető lettem. A privatizációt követően olasz befektetők vásárolták meg a céget, ahol több kft-t alakítottak és ezekben ügyvezetőként, ügyvezető helyettesként dolgoztam 10 évig.
Férjem által kerültem a hegedűkészítés közelségébe, és ezzel rácsodálkozhattam a hangszerkészítés nehéz, de gyönyörű, csodateremtő világára. Továbbra is állandó zenehallgató, koncertjáró vagyok, de egy kicsit ma már jobban odafigyelek a hangszerekre, a hangszerkészítőkre.
Férjem révén kerültem kapcsolatba a Magyar Hangszerész Szövetséggel, majd nyugdíjasként az újjáalakuló Egyesülettel, ahol felajánlottam segítségemet, szervezői munkámat, gazdasági területen szerzett tapasztalataimat. A Magyar Hangszerész Szövetség Egyesület megalakulásakor felkérésre elvállaltam a titkári és a pénztárosi teendőket. Bízom benne, hogy ezeken a területeken segíteni tudom a Szövetség újjászervezését, jövőbeni munkáját.

Kapcsolat

9090
Pannonhalma
Arany János u.43
Magyarország
Telefon: 06209365383
Tassy Andrásné - TitkárTassy Andrásné - TitkárTassy Andrásné - TitkárTassy Andrásné - Titkár